Si no visualitza correctament aquest mail, faci click aquí
Sarrià-Sant Gervasi   Barcelona Growth  
  ENG  
SARRIÀ-SANT GERVASI NETWORKING BREAKFAST

El regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Im. Sr. Joan Puigdollers, presidirà el segon “Networking Breakfast” que tractarà sobre  la tecnologia mòbil aplicada al camp de la Salut

Després de la celebració del Mobile World Congress a Barcelona i la rellevància que està adquirint la combinació de les TIC i la mobilitat en el camp de la salut, hem cregut adient dedicar-hi el 2n Sarrià - Sant Gervasi Networking Breakfast.

Comptarem un cop més amb la presència d’un excepcional ponent, en aquest cas el Sr. Joan Cornet, Director del mHealth Competence Center, i la presentació d’un cas pràctic per part del Sr. Christian Prieto, Director de Glucometria de Laboratorios SANOFI i Sr. Javier Pérez, Product Manager de DiabeTIC, plataforma mHealth de Sanofi.

Aquest esmorzar s’emmarca dins de Barcelona Growth, l’estratègia de desenvolupament econòmic de la ciutat de Barcelona.
   
   
AGENDA:
08:30h. Networking breakfast.
08:55h. Benvinguda al Campus La Salle Barcelona - URL: Sr. Josep Martí Santos, Director General del Campus La Salle Barcelona
09:00h. Presentació i benvinguda institucional: Im. Sr. Joan Puigdollers, Regidor Districte de Sarrià-Sant Gervasi.
09:05h. Presentació del Programa mHealth de Barcelona Mobile World Capital Foundation (en català): Sr. Joan Cornet, Director del mHealth Competence Center.
09:25h. Presentació de DiabeTIC plataforma de mHealth per a la gestió de la malaltia de la diabetes (en castellà): Sr. Gonçal Bonhomme, Gerent d’Innovació d’Orange a Catalunya, Sr. Christian Prieto, Director de Glucometria. Laboratorios SANOFI i Sr. Javier Pérez, DiabeTIC Product Manager. Laboratorios SANOFI.
09:45h. Propers actes, esdeveniments i novetats de Sarrià-Sant Gervasi Knowledge District: Sr. Carles Esquerra, Gerent del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.
10:00h. Fi de l'acte. Networking coffee. Visita a les instal·lacions del Campus La Salle - URL


És imprescindible confirmar l'assistència. Apunta-t'hi!

Organitza:    
    Ajuntament de Barcelona - Districte Sarrià-Sant Gervasi

   

   
   

     
 

DETALLS DE L'ACTE

Data: Divendres 14 de març de 2014 de 08:30 a 10:00 hores
Lloc: La Salle Campus Barcelona – URL. Sala de Congressos - Lluçanès, 43
Transport: Bus: 22, 58, 75 i 123, Pàrquing a la plaça Bonanova, 12-14.
Preu: L'assistència és gratuïta. Les reserves es realitzaran per rigorós ordre d'inscripció fins a assolir l'aforament disponible.


MAPA

La Salle Campus Barcelona – URL. Sala de Congressos - Lluçanès, 43
08022  - Barcelona

La Salle Campus Barcelona – URL
Veure el mapa més gran

CONTACTE

Gabinet de premsa Filloy & Asssociats
Tel. 93 419 19 86

 
   
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), BARCELONA ACTIVA SAU SPM garanteix la confidencialitat en el tractament de les seves dades personals. En qualsevol moment pot modificar o anul·lar les seves dades, mitjançant petició escrita a BARCELONA ACTIVA SAU SPM, Carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, o per correu electrònic a l'adreça barcelonactiva@barcelonactiva.cat.